Rólunk

Nagy tisztelettel köszöntjük Önöket a Gusto Étterem honlapján.

Éttermünk Gyula város gyönyörű történelmi belvárosában a Városház u. 15 szám alatt található, befogadó képessége 30 fő, amely alkalmas családi ünnepek és üzleti ebédek megtartására is egyaránt. Törekedünk arra, hogy a környezethez illő elegáns, de funkcionálisan jól használható belső részt kialakítsuk vendégeink számára. Az étteremhez tartozik egy különleges belső mediterrán jellegű kerthelyiség, amely tökéletes hangulatot biztosít akár 60 fő részére. Utcafronti kis teraszunkat akár 12 fő részére is ajánljuk azoknak, akik szeretnek egy vacsora vagy ital elfogyasztása közben a városban gyönyörködni.

Étlapunk többnyire a nemzetközi konyhát képviseli, de megtalálhatóak a magyar konyha remekei is. Kis csapatunk nap, mint nap azért dolgozik, hogy Önök biztosak lehessenek abban, hogy a tányérra kerülő ételek, gondos hozzáértő kezekkel, frissen kerüljenek felszolgálásra.
A hét munkanapjain, bőséges és változatos menü ajánlatainkkal várjuk az ebédszünetet nálunk eltöltő vendégeket, házias ízekkel és családias légkörrel.
A menüsorok Itt a weboldalon vagy a Facebook-os oldalunkon is elérhetőek.

Alapanyagainkat helyi és környékbeli kistermelőktől vásároljuk, hogy minőségi ételeket tudjuk biztosítani.
A kiszolgálás barátságos, gyors és pontos!

„Tudja, miért fontos az étel?? Összehozza az embereket, bárhonnan származnak is. Mindenkit barátságossá tesz és mosolyt csal az arcára.”
Szeretettel várnak mindenkit a Gusto Étterem dolgozói J